Μια  ιστορία που ξεκινά από το 1983 και συνεχίζεται …. Το  Camping Astypalaia  βρίσκεται στο Β’ Μαρμαρι Αστυπάλαιας . Με σεβασμό στο περιβάλλον και στον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά έχουμε δημιουργήσει μια  ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα  ιδανική για αξέχαστες διακοπές .

Το κάμπινγκ  είναι περιτριγυρισμένο από καλαμιές και δένδρα . Το μεγαλύτερο μέρος του χώρου που τοποθετούνται οι σκηνές είναι σκιασμένο από δέντρα και στέγαστρα φτιαγμένα από καλάμια. Η παραλία βρίσκεται λίγα μέτρα από την είσοδο του Κάμπινγκ .

Στο χώρο λειτουργεί το μικρό μπαράκι μας ( μουσικές rock  reggae ,έντεχνο) στο οποίο μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον διοργανώνονται live.

Είναι το κατάλληλο μέρος για όμορφες διακοπές και ευχάριστη διαμονή με όλες τις απαραίτητες παροχές και υπηρεσίες :
Εστιατόριο ,Καφέ , Μπαρ, Mini Market (βασικά είδη), Κοινόχρηστα ΨυγείαΚοινόχρηστοι χώροι παρασκευής  φαγητού ,Κοινόχρηστοι χώροι για πλύσιμο ρούχων, Δωρεάν παρκινγκ, Ζεστό Νερό, Προτάσεις Δραστηριοτήτων, Δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι τις ώρες άφιξης και αναχώρησης του πλοίου.

Στην είσοδο του Κάμπινγκ υπάρχει στάση για το λεωφορείο με το οποίο μπορείτε να κινηθείτε στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού όπως το λιμάνι Αγ. Ανδρέα, τη Χώρα και το λιμάνι του Πέρα Γιαλού που απέχουν μόλις 2.5χιλ, το Λιβάδι σε απόσταση 4χιλ και τη Μαλτεζάνα που βρίσκεται 6 χιλ μακριά.

«Υπάρχει δυνατότητα κρατήσεων σε θέσεις με σκιά, μέχρι να καλυφθεί ο αριθμός των θέσεων που προορίζονται για κράτηση».

Σεζόν: 01/06 – 10/09

Share Button