Check-in/ Check-out: Την ώρα που φτάνει το πλοίο είναι ανοιχτή η Reception. Πρώτα περνάμε από εκεί και μετά στήνουμε σκηνή .

Φροντίστε να κάνετε  check-out την μέρα που φεύγετε και τις ώρες που λειτουργεί η Reception. Οι αναχωρήσεις (checkout) πραγματοποιούνται μέχρι τις 12.00 μ.μ. 
Πέραν τις 12.00 χρεώνεται διαμονή μισής ακόμη ημέρας.

Αν για κάποιο λόγο χρειαζόμαστε την ταυτότητά μας, το διαβατήριο κλπ κατά την διάρκεια παραμονής μας στο camping, πρέπει να φέρουμε ένα γνήσιο αντίγραφο της ταυτότητας κλπ (φωτοτυπία επικυρωμένη από το ΚΕΠ που υπάρχει στη χώρα). Αν δεν προσκομιστεί στη Reception ταυτότητα ή διαβατήριο κλπ. κατά την άφιξη στο camping, θα πρέπει να εξοφληθεί προκαταβολικά ολόκληρο το ποσό της διαμονής.

Την ώρα που φτάνω, που στήνω τη σκηνή???

Επειδή συνήθως η ώρα που φθάνει το πλοίο είναι αργά, στήνουμε τη σκηνή χωρίς πολούς θορύβους (ΔΕΝ καρφώνουμε πασαλάκια εκείνη την ώρα, αν κοιμηθούμε στη σκηνή κανένας αέρας δεν την παίρνει ;-)).
Στήνουμε εκεί που δεν υπάρχει ταμπέλα  κράτησης ή και αν υπάρχει μπορούμε να στήσουμε εφ’ όσον οι μέρες μας δεν συμπίπτουν μ’ αυτές της κράτησης.

Απαγορεύεται να αλλάξουμε μόνοι μας τις ημερομηνίες. Αν θέλουμε κάποια διευκρίνηση μπορούμε να πάμε στη Reception τις ώρες λειτουργίας και να μιλήσουμε με τον/την υπεύθυνο/η.

Ώρες λειτουργίας Reception: 10:30-13:30 και 19:00 – 22:30.
Σημείωση: Αν κάποιος πάει στην κανονική ώρα λειτουργίας και δεν είναι κάποιος εκεί, μπορεί να απευθυνθεί στον  άνθρωπο του εστιατορίου που βρίσκεται στο ταμείο και εκείνος θα φροντίσει ν’ ανοίξει η Reception.


Παροχές:

Στο Camping λειτουργεί εστιατόριο self service από το πρωί στις 8:30 έως το βράδυ στις 12:00.
Πρωινό σερβίρεται ως τις 1:30-2μμ και μεσημεριανό από τις 2μμ και μετά.
Επίσης υπάρχει υπαίθριο σημείο εστίασης/αναψυχής (κουζίνα χωρίς εξοπλισμό).
Εξωτερική εγκατάσταση ντους.
Δωρεάν ίντερνετ στο χώρο γύρω από τη Reception,
Θάλαμος βραχείας νοσηλείας , για φιλοξενία σε  περίπτωση ιατρικής ανάγκης.
Επίσης διατίθεται και υπηρεσία μασάζ (για πληροφορίες ρωτήστε τη Reception ή το ταμείο του εστιατορίου).

Τέλος, στη Reception λειτουργεί και  mini-market και έχει προϊόντα πρώτης ανάγκης (κατά συνεννόηση μπορούμε να προμηθευτούμε για σας και κάτι που δεν υπάρχει στη Reception.

Χρήσιμες οδηγίες (οι παλαιότεροι μάλλον τα ξέρουν… ;-)) 

 • Το νερό στα μπάνια και τις τουαλέτες ΔΕΝ είναι πόσιμο.
 • Διατηρείται του ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ χώρους ΚΑΘΑΡΟΥΣ για τη δική σας καλύτερη υγιεινή.
 • Είστε εσείς υπεύθυνοι για την κατάσταση των κοινόχρηστων ψυγείων (είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ξέρουμε ποιος και πότε έβαλε κάτι στο ψυγείο). Κατά την αποχώρησή σας πετάξτε ότι δε σας χρειάζεται ή ακόμη καλύτερα παραχωρήστε το σε κάποιον άλλον!
 • Όσοι έχουν πρόβλημα με τη μουσική/ φασαρία, τους ενημερώνουμε ότι καλό είναι να κατασκηνώνουν μακριά από το μπαρ/ εστιατόριο για δική τους διευκόλυνση.
 • Σεβόμαστε τις ώρες κοινής ησυχίας των γύρω μας , (δίπλα σκηνές) για να μας σέβονται και αυτοί!
 • Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια προσωπικών αντικειμένων κατά τη διαμονή σας στο χώρο, αλλά θα χαρούμε να φυλάξουμε τυχόν αντικείμενα αξίας που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Καλό θα ήταν πάντως για να είστε ήσυχοι να χρησιμοποιείτε λουκετάκια. (χάλασε ο κόσμος πια…. ;-)).
 • Έξω από κάθε σκηνή πρέπει να αναρτηθεί σε εμφανές σημείο το ταμπελάκι που σας δίνουμε στο check-in. Είναι πολύ σημαντικό για να αποφεύγετε την σχετική ταλαιπωρία του ελέγχου. 
 • Τα αυτοκίνητα πρέπει να βρίσκονται μόνο στους ειδικούς χώρους στάθμευσης. Ουδεμία ευθύνη φέρει η διεύθυνση σε περίπτωση κλοπής-φθοράς.
 •  Απαγορεύεται να ανάβετε φωτιές στο χώρο του Camping. Καθαρά για λόγους ασφάλειας!
 • Παιδιά ηλικίας μικρότερης των 14 ετών οφείλουν να κάνουν χρήση των διαφόρων παροχών υπό την εποπτεία και ευθύνη των κηδεμόνων τους.
 • Η μέγιστη ταχύτητα των οχημάτων από την είσοδο του Camping στο χώρο στάθμευσης δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10χλμ.
 • Δεν επιτρέπονται  τα κατοικίδια την περίοδο υψηλής αιχμής 25/07-20/08. Τις άλλες ημερομηνίες επιτρέπονται κάτω από αυστηρή εποπτεία , με σεβασμό σε αυτά και τους υπόλοιπους κατασκηνωτές.

 Για τυχόν παράπονα, παρατηρήσεις, ευχαριστίες κλπ ;-)  , ν’ απευθύνεστε στη Reception.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Share Button